Geen categorie

(Aankomend) Sous-chef

Als (aankomend) sous-chef werk je bij ons met verse ingrediënten, maak je zelf pasta en ravioli en ligt de nadruk op de Mediterrane keuken. Je daagt jezelf uit om onze gasten te verrassen met eenvoud, maar je gerechten zijn altijd knallend van smaak.

Ruby Rose Utrecht

  • 7 dagen in de week geopend, ma-do vanaf 15:00, vr-zo vanaf 12:00
  • We serveren geen menu’s of gangen, maar gerechtjes om te delen
  • Overweldigend interieur
  • Bijzondere locatie, Jugenstil pand uit 1904

Jij en Ruby zijn een match als:

  • Je horeca ademt en het in je DNA zit
  • Je een teamspeler bent
  • Je jezelf durft uit te dagen en van aanpakken weet
  • Je flexibel bent (in werkuren, je hoeft niet lenig te zijn)
  • Je in omgeving Utrecht woont
  • Je ervaring in hotels en/of restaurants hebt
  • Je ervoor open staat om nieuwe skills te leren
  • Je gevoel voor humor hebt
  • Je van eten houdt (op elke mogelijke manier)

Ruby heeft je ook veel te bieden:

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Jonge, gezellige en gemotiveerde collega’s
  • Een dynamische werkomgeving in een open keuken
  • Veel vrijheid en inspraak
  • Doorgroeimogelijkheden en trainingen
  • Naborrels en uitjes

Lijkt je het je leuk om meer over Ruby Rose te weten en wil je een keer een rondleiding door dit toffe pand? Neem dan contact op met Cees of Rens via staff@rubyrose-utrecht.nl.

Loading ...
Korte Jansstraat 23, Utrecht