Instructies bij de Ruby Rose box
Voor je start
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Haal alle gerechtjes een half uur van te voren uit de koelkast.
Menu
- Selectie van charcuterie
Leg de charcuterie luchtig op een bordje en maak het af met de cebollitas en de picos - Selectie van kazen – toast met vijg – appelcompote
Laat de kazen op kamertemperatuur komen en maak het bordje verder op met de compote en de toast. - Briochebrood – confit de canard – zuurkool
Bak het brood in een voorverwarmde oven in 5 minuten af.
Snij het brood doormidden en dresseer met de bijbehorende confit de canard, zuurkool en de geglaceerde peer. - Steak tartaar – crouton – augurk – piccalilly – savora mosterd
Garneer de steak af met de croutons. - Gnocchi – bisque – gamba – zeebaars – wilde spinazie
Warm de gnocchi, bisque en de gamba in een pannetje met 3 eetlepels water op.
Schuif ondertussen de zeebaars op een bordje voor 2 minuten in de oven.
Doe de gnocchi in een passend kommetje en garneer af met de zeebaars, spinazie en waterkers. - Risotto – truffel – parmezaan – gele biet
Warm de risotto op in een pannetje met 3 eetlepels water.
Schuif ondertussen de gele biet voor 2 minuutjes in de oven.
Garneer de risotto af met de gele biet. - Pizzette – basilicum – burrata – groene paprika
Bak de pizzette zonder basilicum olie af voor 5 minuutjes in een voorverwarmde oven.
Garneer af met de olie. - Tiramisu
Ready to eat!
Vega
- Pita – hummus – olijven – harissa
Schuif de pita voor 2 minuutjes in een voorverwarmde oven.
Smeer de hummus over de pita, garneer af met de rest van de garnituren. - Selectie van kazen – toast met vijg – appelcompote
Laat de kazen op kamertemperatuur komen en maak het bordje verder op met de compote en de toast. - Briochebrood – romesco – aubergine – gerookte bosui
Bak het brood in een voorverwarmde oven in 5 minuten af.
Snij het brood doormidden en dresseer met de bijbehorende aubergine, romesco en de gerookte bosui. - Steak knolselderij – dragon – piccalilly – savora mosterd
Garneer de steak af met de croutons. - Gnocchi – kruidenboter – gerookte mozzarella – wilde spinazie
Warm de gnocchi en de kruidenboter in een pannetje met 3 eetlepels water op.
Doe de gnocchi in een passend kommetje en garneer af met de gerookte mozzarella, spinazie en waterkers. - Risotto – truffel – parmezaan – gele biet
Warm de risotto op in een pannetje met 3 eetlepels water.
Schuif ondertussen de gele biet voor 2 minuutjes in de oven.
Garneer de risotto af met de gele biet. - Pizzette – basilicum – burrata – groene paprika
Bak de pizzette zonder basilicum olie af voor 5 minuutjes in een voorverwarmde oven.
Garneer af met de olie. - Tiramisu
Ready to eat!