Hoe bereid ik de gerechten?

Instructies bij de Ruby Rose box

Voor je start
– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Haal alle gerechtjes een half uur van te voren uit de koelkast.

1. Kazen met kweepeer compote
Laat de kazen op kamertemperatuur komen en serveer met de bijgeleverde kweepeercompote.

2. Charcuterie
Leg de charcuterie luchtig op een bordje.

3. Focacciabrood – hummus – kruidenaïoli
Verwarm de oven voor op 180 graden. Eenmaal voorverwarmd bakt u de focaccia in 5 minuten af. Serveer met de bijbehorende dips; hummus en kruidenaïoli.

4. Steak tartaar – knoflook – kerrie
Meng het kleine bakje sjalotten en cornichons met de steak tartaar. Leg vervolgens drie dotjes met kerriemayonaise op de steak tartaar en garneer het af met de brioche croutons.

5. Burrata – groene asperge – citroen
Verdeel de groene asperge salade over een klein bordje. Haal de burrata voorzichtig uit het bakje. Probeer de burrata heel te houden! Garneer af met de citroenolie. Strooi grof zeezout en peper over de burrata naar smaak.

6. Bisque – gamba – bosui
Verwarm de bisque in een steelpannetje en houd deze tegen de kook aan (laat de soep niet koken) – voor 5 minuten. Serveer de bisque warm.

7. Risotto – truffel – rode biet
Verwarm 50 ml water in een klein pannetje. Als het water begint te koken voeg je de risotto voorzichtig toe. Al roerend de risotto verwarmen. Voeg gerust een klein beetje extra water toe als de risotto droog wordt.

8. Ibericowang – polenta – mosterdzaad
Haal de ibericowang uit het bakje en plaats deze in een ovenschaal en verwarm deze in de voorverwarmde oven +/- 10 minuten. Doe de rest van de garnituren na 5 minuten bij de wang in de ovenschaal en verwarm deze de laatste 5 minuten mee. 

9. Pizzetta – serranoham – rucola
De pizzetta mag 5 minuten in de voorverwarmde oven. Eenmaal warm, verdeeld u de serranoham en rucola over uw pizzetta.

10. Tiramisu
Ready to eat!

Extra

Espresso Martini
De espresso martini na levering koud zetten. Voor gebruik 10 seconden hard shaken, uitschenken en genieten maar!

 


Instructies bij de Vega box

Voor je start
– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Haal alle gerechtjes een half uur van te voren uit de koelkast.

1. Kazen met kweepeer compote
Laat de kazen op kamertemperatuur komen en serveer met de bijgeleverde kweepeer compote.

2. Groene olijven & gerookte amandel
Klaar om zo gegeten te worden.

3. Focacciabrood – hummus – kruidenaïoli
Verwarm de oven voor op 180 graden. Eenmaal voorverwarmd bakt u de foccacia in 5 minuten af. Serveer met de bijbehorende dips; hummus en kruidenaïoli.

4.  Watermeloen – geitenkaas – basilicum
Verdeel het gerechtje mooi over een bordje. Garneer af met de apart geleverde gedroogde zwarte olijf.

5. Burrata – groene asperge – citroen
Verdeel de groene asperge salade over een klein bordje. Haal de burrata voorzichtig uit het bakje. Probeer de burrata heel te houden! Garneer af met de citroenolie. Strooi grof zeezout en peper over de burrata naar smaak.

6. Knolselderijsoep – truffel – bosui
Verwarm de knolselderijsoep in een steelpannetje en houd deze tegen de kook aan (laat de soep niet koken) – voor 5 minuten. Serveer de soep warm.

7. Risotto – truffel – rode biet
Verwarm 50 ml water in een klein pannetje. Als het water begint te koken voeg je de risotto voorzichtig toe. Al roerend de risotto verwarmen. Voeg gerust een klein beetje extra water toe als de risotto droog wordt.

8. Polenta – venkel – peterselie
Schep het gerechtje over op een ovenschaal. Verwarm 5 minuten in de voorverwarmde oven.

9. Pizzetta – quattro fromaggi – rode ui
De pizzetta mag 5 minuten in de voorverwarmde oven. Eenmaal warm, verdeeld u de rode ui over uw pizzetta. 

10. Tiramisu
Ready to eat!

Extra

Espresso Martini
De espresso martini na levering koud zetten. Voor gebruik 10 seconden hard shaken, uitschenken en genieten maar!

 


Oesters

Instructies bij de oesters

Loading ...
Korte Jansstraat 23, Utrecht