Close
ma-woe > 16:30 - laat
do - zon > 12:00 - laat
Navigation
Navigation

Hoe bereid ik de gerechten?

Instructies bij de Ruby Rose box

Voor je start
– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Haal alle gerechtjes een half uur van te voren uit de koelkast.

1. Kazen met kweepeer compote
Laat de kazen op kamertemperatuur komen en serveer met de bijgeleverde kweepeercompote.

2. Charcuterie
Leg de charcuterie luchtig op een bordje.

3. Focacciabrood – hummus – kruidenaïoli
Verwarm de oven voor op 180 graden. Eenmaal voorverwarmd bakt u de focaccia in 5 minuten af. Serveer met de bijbehorende dips; hummus en kruidenaïoli.

4. Steak tartaar – knoflook – kerrie
Meng het kleine bakje sjalotten en cornichons met de steak tartaar. Leg vervolgens drie dotjes met kerriemayonaise op de steak tartaar en garneer het af met de brioche croutons.

5. Burrata – groene asperge – citroen  
Schep de groene asperge met citroenzest op een bordje. Snij het bakje van de burrata in aan de rand en plaats de burrata op de asperges. Indien gewenst kunt u een snufje grof zeezout over het gerecht besprenkelen.

6. Bisque – gamba – bosui
Verwarm de bisque in een steelpannetje en houd deze tegen de kook aan (laat de soep niet koken) – voor 5 minuten. Serveer de bisque warm en garneer met de bijgeleverde brioche croutons.

7. Risotto – rode biet – truffel
Verwarm 50 ml water in een klein pannetje. Als het water begint te koken voeg je de risotto voorzichtig toe. Al roerend de risotto verwarmen. Voeg gerust een klein beetje extra water toe als de risotto droog wordt.

8. Ibericowang – polenta – mostarda
Haal de ibericowang uit het bakje en doe deze in een pannetje en verwarm dit voor 5 min op middelhoog vuur. Zorg dat de jus niet te veel indikt, dit voorkom je door af en toe een scheutje water toe te voegen. Plaats gelijke tijd de polenta in de oven voor 5 min.  Serveer de iberico en polenta op en bordje en leg de mostarda/wortel bovenop de ibericowang.

9. Bospeen
Half uur van te voren uit de koeling zodat het gerecht op kamertemperatuur kan komen. Verder is het gerecht ready to serve!!!

10. Pizzetta – serranoham – rucola
Plaats de pizzetta voor 5 minuten in de voorverwarmde oven. Eenmaal warm, plaatst u de pizzetta op een bord of mooie plank en maakt u het gerecht af met de bijgeleverde serranoham en rucola. Let op: serranoham en rucola niet mee verwarmen in de oven.

11. Tiramisu
Ready to eat!

 


Instructies bij de Vega box

Voor je start
– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Haal alle gerechtjes een half uur van te voren uit de koelkast.

1. Kazen met kweepeer compote
Laat de kazen op kamertemperatuur komen en serveer met de bijgeleverde kweepeer compote.

2. Groene olijven & gerookte amandel
Ready to eat!

3. Focacciabrood – hummus – kruidenaïoli
Verwarm de oven voor op 180 graden. Eenmaal voorverwarmd bakt u de foccacia in 5 minuten af. Serveer met de bijbehorende dips; hummus en kruidenaïoli.

4.  Watermeloen – geitenkaas – basilicum
Ready to serve!

5. Burrata – groene asperge – citroen  
Schep de groene asperge met citroenzest op een bordje. Snij het bakje van de burrata in aan de rand en plaats de burrata op de asperges. Indien gewenst kunt u een snufje grof zeezout over het gerecht besprenkelen.

6. Knolselderijsoep – truffel – bosui
Verwarm de soep in een steelpannetje en houd deze tegen de kook aan (laat de soep niet koken) – voor 5 minuten. Serveer de soep warm.

7. Risotto – rode biet – truffel
Verwarm 50 ml water in een klein pannetje. Als het water begint te koken voeg je de risotto voorzichtig toe. Al roerend de risotto verwarmen. Voeg gerust een klein beetje extra water toe als de risotto droog wordt.

8. Polenta – venkel – peterselie 
Haal de dun gesneden venkel en granaatappel uit het bakje en besprenkel deze met een klein beetje olie. Zet deze vervolgens apart. Plaats de polenta en geroosterde venkel voor 5 min in een voorverwarmde oven. Serveer de polenta en geroosterde venkel op een bordje en garneer af met de dun gesneden venkel en granaatappel.

9. Bospeen
Half uur van te voren uit de koeling zodat het gerecht op kamertemperatuur kan komen. Verder is het gerecht ready to serve!

10. Pizzetta – quatro fromaggi – rode ui
Plaats de pizzetta voor 5 minuten in de voorverwarmde oven. Eenmaal warm, plaatst u de pizzetta op een bord of mooie plank en maakt u het gerecht af met de bijgeleverde rode ui. Let op: rode ui niet mee verwarmen in de oven.

11. Tiramisu
Ready to eat!

Loading ...
Korte Jansstraat 23, Utrecht