Hoe bereid ik de gerechten?

Instructies bij de Ruby Rose box

Voor je start
– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Haal alle gerechtjes een half uur van te voren uit de koelkast.

Koude gerechten

1. Steak tartaar
Klaar om zo geserveerd te worden. Alleen op het laatste moment afgarneren met de brioche croutons.

2. Gerookte makreel
Dit gerechtje kan zo gegeten worden. Serveer op een mooi bordje en je bent ready to go.

3. Burrata
De burrata’s worden per stuk geleverd. Er zitten 2 bakjes bij die ook genummerd zijn met ‘3’. Als eerst de blauwe druiven mix onderop het bordje leggen. Hierna de burrata voorzichtig uit het bakje halen en op de druiven leggen. Als finishing touch de basilicum olie over de burrata heen schenken. Tip: het is lekker om een klein beetje grof zout en zwarte peper over de burrata te strooien!


Warme gerechten

4. Bisque
Op lage temperatuur verwarmen. Tip: Kook de bisque niet te lang door, dan wordt hij erg zout. Afgarneren met de overgebleven brioche croutons.

5. Iberico wang
Alle garnituren op een ovenplaatje (met bakpapier) in de voorverwarmde oven 5 minuten verwarmen. Dit gerechtje kan ook in de magnetron: 4 minuten op 800 watt. Let op: de bakjes kunnen niet in de oven. De bakjes kunnen wel in de magnetron, alleen de deksels niet!

6. Rode biet risotto
Haal het plasticje met geitenkaas voorzichtig uit het bakje. Hier gaan we de risotto mee afgarneren als hij op het bordje ligt. Verwarm 50 ml water in een klein pannetje. Als het water begint te koken voeg je de risotto voorzichtig toe. Al roerend de risotto verwarmen. Voeg gerust een klein beetje extra water toe als de risotto droog wordt.

7. Geroosterde bloemkool
Alle garnituren op een ovenplaatje (met bakpapier) in de voorverwarmde oven 5 minuten verwarmen. Dit gerechtje kan ook in de magnetron: 4 minuten op 800 watt. Let op: de bakjes kunnen niet in de oven. De bakjes kunnen wel in de magnetron, alleen de deksels niet! De paprika romesco zit in een apart bakje. Deze kun je als dip gebruiken en hoeft niet verwarmd te worden.

8. Focaccia
De focaccia broodjes zijn al voorgebakken in onze steenoven. 4 minuutjes afbakken in de voorverwarmde oven 180 graden. Als de broodjes nog zacht zijn, nog 1 a 2 minuten langer afbakken.

Extra

Espresso Martini
De espresso martini kan je het best meteen na levering koud zetten. Pas na het eten shaken. Uitschenken en genieten maar!

 


Instructies bij de Vega box

Voor je start
– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Haal alle gerechtjes een half uur van te voren uit de koelkast.

Koude gerechten

1. Knolselderij carpaccio
Klaar om zo geserveerd te worden.

2. Roodlof
Dit gerechtje kan zo gegeten worden. Verder niks meer aan doen!

3. Burrata
De Burrata’s worden per stuk geleverd. Er zitten 2 bakjes bij die ook genummerd zijn met ‘3’. Als eerst de blauwe druiven mix onderop het bordje leggen. Hierna de burrata voorzichtig uit het bakje halen en op de druiven leggen. Als finishing touch de basilicum olie over de burrata heen schenken. Tip: het is lekker om een klein beetje grof zout en zwarte peper over de burrata te strooien!

5. Aardpeer
Klaar om zo geserveerd te worden.

Warme gerechten

4. Ajo blanco
Ajo blanco hoort volgens de Spanjaarden altijd koud geserveerd te worden, maar is ook super lekker warm! Op lage temperatuur verwarmen. Tip: Kook de soep niet te lang door, dan wordt hij erg zout. Afgarneren met de amandelen. De amandelen zitten in een bakje met het nummer ‘4’.

6. Rode biet risotto
Haal het plasticje met geitenkaas voorzichtig uit het bakje. Hier gaan we de risotto mee afgarneren als hij op het bordje ligt. Verwarm 50 ml water in een klein pannetje. Als het water begint te koken voeg je de risotto voorzichtig toe. Al roerend de risotto verwarmen. Voeg gerust een klein beetje extra water toe als de risotto droog wordt.

7. Geroosterde bloemkool
Alle garnituren op een ovenplaatje (met bakpapier) in de voorverwarmde oven 5 minuten verwarmen. Dit gerechtje kan ook in de magnetron: 4 minuten op 800 watt. Let op: de bakjes kunnen niet in de oven. De bakjes kunnen wel in de magnetron, alleen de deksels niet! De paprika romesco zit in een apart bakje. Deze kun je als dip gebruiken en hoeft niet verwarmd te worden.

8. Focaccia
De focaccia broodjes zijn al voorgebakken in onze steenoven. 4 minuutjes afbakken in de voorverwarmde oven 180 graden. Als de broodjes nog zacht zijn, nog 1 a 2 minuten langer afbakken.

Extra

Espresso Martini
De espresso martini kan je het best meteen na levering koud zetten. Pas na het eten shaken. Uitschenken en genieten maar!

 


Oesters

Instructies bij de oesters

Loading ...
Korte Jansstraat 23, Utrecht