Hoe bereid ik de gerechten?

Instructies bij de Ruby Rose box

Koude gerechten

Burrata
Dit kan zo geserveerd worden, pak een mooi bordje en ready to go!

Steak Tartaar
Garneer met de crumble van brioche.

Gemarineerde Zalm
Ook klaar om zo te eten.

Gegrilde Polderhoen 
Haal 30 minuten van te voren uit de koelkast. Dit is gechambreerd het lekkerste (op kamertemperatuur).

Warme gerechten

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Hertenstoof
Dit kan op 2 manieren worden bereid.
In de magnetron: begin met 3 minuten op 800 Watt. Kijk dan even of hij goed warm is. Anders nog een minuutje langer. Let op, de bakjes zijn magnetron bestendig, maar de deksels niet. Leg daarom een bordje of een magnetron bestendig dekseltje op het bakje.
In de oven: de inhoud van het bakje voorzichtig op een ovenschaaltje leggen (eventueel met bakpapier), verwarm 4 minuten in de voorverwarmde oven (180 graden). De bakjes kunnen niet in de oven.

Knolselderijsoep
Dit kun je in een pannetje warm maken op laag vuur totdat de soep begint te koken.

Bospaddenstoelen risotto
Dit kan in een pannetje worden warm gemaakt, of in de magnetron.
In de magnetron: begin met 3 minuten op 800 Watt. Kijk dan even of hij goed warm is. Anders nog een minuutje langer. Let op, de bakjes zijn magnetron bestendig, maar de deksels niet. Leg daarom een bordje of een magnetron bestendig dekseltje op het bakje.
In een pannetje: Voeg 50 ml water toe, maak warm op laag vuur terwijl je blijft roeren.

Focaccia
De focaccia is huisgemaakt en al voorgebakken in onze steenoven. Thuis nog even 2-4 minuten afbakken in de voorverwarmde oven. Lekker met de taggiasche olijf dip en kruidenaioli!

Extra

Espresso Martini
De espresso martini kan je het best meteen na levering koud zetten. Pas na het eten shaken. Uitschenken en genieten maar!

 


Instructies bij de Vega box

Koude gerechten

Peer carpaccio
Garneer met de walnoten.

Burrata
Kan zo geserveerd worden.

Tortilla Espanola
De tortilla hoeft niet super warm te zijn, we raden aan om hem een half uur voordat je gaat eten uit de koelkast te halen. Anders kan deze 2 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden verwarmd worden. Let op: de bakjes zijn niet geschikt voor de oven.

Gegrilde Venkel 
Haal 30 minuten van te voren uit de koelkast. Dit is gechambreerd het lekkerste (op kamertemperatuur).

Warme gerechten

Knolselderijsoep
Dit kun je in een pannetje warm maken op laag vuur totdat de soep begint te koken.

Bospaddenstoelen risotto
Dit kan in een pannetje worden warm gemaakt, of in de magnetron.
In de magnetron: begin met 3 minuten op 800 Watt. Kijk dan even of hij goed warm is. Anders nog een minuutje langer. Let op, de bakjes zijn magnetron bestendig, maar de deksels niet. Leg daarom een bordje of een magnetron bestendig dekseltje op het bakje.
In een pannetje: Voeg 50 ml water toe, maak warm op laag vuur terwijl je blijft roeren.

Gnocchi
Dit kan in een pannetje worden warm gemaakt, of in de magnetron.
In de magnetron: begin met 3 minuten op 800 Watt. Kijk dan even of hij goed warm is. Anders nog een minuutje langer. Let op, de bakjes zijn magnetron bestendig, maar de deksels niet. Leg daarom een bordje of een magnetron bestendig dekseltje op het bakje.
In een pannetje: Voeg 50 ml water toe, maak warm op laag vuur terwijl je blijft roeren.

Focaccia
De focaccia is huisgemaakt en al voorgebakken in onze steenoven. Thuis nog even 2-4 minuten afbakken in de voorverwarmde oven. Lekker met de taggiasche olijf dip en kruidenaioli!

Extra

Espresso Martini
De espresso martini kan je het best meteen na levering koud zetten. Pas na het eten shaken. Uitschenken en genieten maar!

 


Oesters en truffels

Instructies bij de oesters
Instructies bij de truffels

Loading ...
Korte Jansstraat 23, Utrecht