Hoe bereid ik de gerechten?

Instructies bij de Ruby Rose box

Voor je start

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Haal alle gerechtjes een half uur van te voren uit de koelkast.

Menu 

  1. Selectie van charcuterie
    Leg de charcuterie luchtig op een bordje en maak het af met de cebollitas en de picos
  2. Selectie van kazen – toast met vijg – appelcompote
    Laat de kazen op kamertemperatuur komen en maak het bordje verder op met de compote en de toast.
  3. Briochebrood – confit de canard – zuurkool
    Bak het brood in een voorverwarmde oven in 5 minuten af.
    Snij het brood doormidden en dresseer met de bijbehorende confit de canard, zuurkool en de geglaceerde peer.
  4. Steak tartaar – crouton – augurk – piccalilly – savora mosterd
    Garneer de steak af met de croutons.
  5. Gnocchi – bisque – gamba – zeebaars – wilde spinazie
    Warm de gnocchi, bisque en de gamba in een pannetje met 3 eetlepels water op.
    Schuif ondertussen de zeebaars op een bordje voor 2 minuten in de oven.
    Doe de gnocchi in een passend kommetje en garneer af met de zeebaars, spinazie en waterkers.
  6. Risotto – truffel – parmezaan – gele biet
    Warm de risotto op in een pannetje met 3 eetlepels water.
    Schuif ondertussen de gele biet voor 2 minuutjes in de oven.
    Garneer de risotto af met de gele biet.
  7. Pizzette – basilicum – burrata – groene paprika
    Bak de pizzette zonder basilicum olie af voor 5 minuutjes in een voorverwarmde oven.
    Garneer af met de olie.
  8. Tiramisu
    Ready to eat!

Vega

  1. Pita – hummus – olijven – harissa
    Schuif de pita voor 2 minuutjes in een voorverwarmde oven.
    Smeer de hummus over de pita, garneer af met de rest van de garnituren.
  2. Selectie van kazen – toast met vijg – appelcompote
    Laat de kazen op kamertemperatuur komen en maak het bordje verder op met de compote en de toast.
  3. Briochebrood – romesco – aubergine – gerookte bosui
    Bak het brood in een voorverwarmde oven in 5 minuten af.
    Snij het brood doormidden en dresseer met de bijbehorende aubergine, romesco en de gerookte bosui.
  4. Steak knolselderij – dragon – piccalilly – savora mosterd
    Garneer de steak af met de croutons.
  5. Gnocchi – kruidenboter – gerookte mozzarella – wilde spinazie
    Warm de gnocchi en de kruidenboter in een pannetje met 3 eetlepels water op.
    Doe de gnocchi in een passend kommetje en garneer af met de gerookte mozzarella, spinazie en waterkers.
  6. Risotto – truffel – parmezaan – gele biet
    Warm de risotto op in een pannetje met 3 eetlepels water.
    Schuif ondertussen de gele biet voor 2 minuutjes in de oven.
    Garneer de risotto af met de gele biet.
  7. Pizzette – basilicum – burrata – groene paprika
    Bak de pizzette zonder basilicum olie af voor 5 minuutjes in een voorverwarmde oven.
    Garneer af met de olie.
  8. Tiramisu
    Ready to eat!
Loading ...
Korte Jansstraat 23, Utrecht