Hoe bereid ik de gerechten?

Instructies bij de Ruby Rose box

Voor je start
– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Haal alle gerechtjes een half uur van te voren uit de koelkast.

1. Kazen met kweepeer compote
Laat de kazen op kamertemperatuur komen en serveer met de bijgeleverde kweepeercompote.

2. Charcuterie
Leg de charcuterie luchtig op een bordje.

3. Focacciabrood – hummus – kruidenaïoli
Verwarm de oven voor op 180 graden. Eenmaal voorverwarmd bakt u de focaccia in 5 minuten af. Serveer met de bijbehorende dips; hummus en kruidenaïoli.

4. Steak tartaar – daslook – parmezaan
Haal de steak tartaar voorzichtig uit het bakje en serveer op een mooie bordje. Garneer af met de parmezaan croutons. 

5. Burrata – witte asperge – ajo blanco  
Schenk het bakje met de ajo blanco, witte asperge en grapefruit in een klein diep bordje of schaaltje. Haal de burrata voorzichtig uit het bakje. Probeer de burrata heel te houden! Serveer de burrata op de ajo blanco. Strooi grof zeezout en peper over de burrata naar smaak.

6. Bouillabaisse – gamba – rouille
Verwarm de bouillabaisse in een steelpannetje en houd deze tegen de kook aan (laat de soep niet koken) – voor 5 minuten. Verdeel de rouille over de meegeleverde crostini’s. Serveer de bouillabaisse warm. 

7. Risotto – tuinboon – pecorino
Verwarm 50 ml water in een klein pannetje. Als het water begint te koken voeg je de risotto voorzichtig toe. Al roerend de risotto verwarmen. Voeg gerust een klein beetje extra water toe als de risotto droog wordt.

8. Kip – Orecchiette – truffel 
Haal de kip voorzichtig uit het bakje. Bak de kip op middelhoog vuur op het huid kantje in een laagje olie. Als de kip goudbruin gebakken is zet je de kip op laag vuur en voeg je de rest van het bakje toe (pasta en truffelsaus)  Verwarm alle ingrediënten nog 1 minuutje op laag vuur zodat alles warm is.

9. Pizzetta – aubergine – geitenkaas
De pizzetta mag 5 minuten in de voorverwarmde oven.

10. Witte chocolade – aardbei – sinaasappelcake
Ready to eat!

Extra

Espresso Martini
De espresso martini na levering koud zetten. Voor gebruik 10 seconden hard shaken, uitschenken en genieten maar!

 


Instructies bij de Vega box

Voor je start
– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Haal alle gerechtjes een half uur van te voren uit de koelkast.

1. Kazen met kweepeer compote
Laat de kazen op kamertemperatuur komen en serveer met de bijgeleverde kweepeer compote.

2. Groene olijven & gerookte amandel
Klaar om zo gegeten te worden.

3. Focacciabrood – hummus – kruidenaïoli
Verwarm de oven voor op 180 graden. Eenmaal voorverwarmd bakt u de foccacia in 5 minuten af. Serveer met de bijbehorende dips; hummus en kruidenaïoli.

4.  Spitskool – bataat – beurre blanc – amandel 
Klaar om zo gegeten te worden. Alleen nog afgarneren met de bijgeleverde amandelen.

5. Burrata – witte asperge – ajo blanco  
Schenk het bakje met de ajo blanco, witte asperge en grapefruit in een klein diep bordje of schaaltje. Haal de burrata voorzichtig uit het bakje. Probeer de burrata heel te houden! Serveer de burrata op de ajo blanco. Strooi grof zeezout en peper over de burrata naar smaak.

6. Gazpacho – aardbei – watermeloen
Gazpacho is een frisse soep en hoort (koelkast) koud gegeten te worden!

7. Risotto – tuinboon – pecorino
Verwarm 50 ml water in een klein pannetje. Als het water begint te koken voeg je de risotto voorzichtig toe. Al roerend de risotto verwarmen. Voeg gerust een klein beetje extra water toe als de risotto droog wordt.

8. Tarte flambee – courgette – feta 
Leg de pita inclusief garnituren 3 minuten in de voorverwarmde oven (180 graden). Haal de pita voorzichtig uit de oven en garneer af met de yoghurtdip en granaatappelpitjes.

9. Pizzetta – aubergine – geitenkaas
De pizzetta mag 5 minuten in de voorverwarmde oven.

10. Witte chocolade – aardbei – sinaasappelcake
Ready to eat!

Extra

Espresso Martini
De espresso martini na levering koud zetten. Voor gebruik 10 seconden hard shaken, uitschenken en genieten maar!

 


Oesters

Instructies bij de oesters

Loading ...
Korte Jansstraat 23, Utrecht