RR X PALOMA FEESTDAGEN BOX
RR X PALOMA FEESTDAGEN BOX
Haal Ruby Rose in huis deze feestdagen! Krijg ook alvast een voorproefje van ons nieuwe restaurant Paloma (opent januari 2025), deze box bevat een combinatie van de beste gerechten van Ruby Rose en Paloma.
De feestdagen box is om samen van te genieten tijdens de kerstdagen of met Oud & Nieuw. Deze exclusieve Ruby Rose X Paloma box is vanaf 2 personen te bestellen. Met de bijgevoegde instructies zet je in een handomdraai het unieke restaurantgevoel op tafel, bij jou thuis!
De box kan worden besteld voor kerstavond, 1e kerstdag, 2e kerstdag en oudejaarsavond. De box kan uitsluitend afgehaald worden bij Paloma, Mariaplaats 11, Utrecht, tussen 14:00 en 16:30 uur op 24, 26 of 31 december.
Extra leuk: tijdens het ophalen krijg je als een van de eersten een sneak peek van ons nieuwe restaurant Paloma!
Helaas kunnen wij geen rekening houden met allergieën of dieetwensen.
Dinerbox Combi
€ 39,50 p.p.
Pan con Tomate & Alioli
Charcuteria met Picos en Cebollitas
Chorizo iberco, salchichon iberico, Jamon Serrano
Manchego met truffel, kweepeer en walnoot
&
Gemarineerde gordal & kalamata Olijven
Salade Malaguena
Een frisse salade met tonijn, aardappel en een kreeftenmayonaise
Burrata
Ajo Blanco, met gerookte amandel, druiven en waterkers
Pizzetta Sobrasada Chorizo, Rozemarijn en Tomaat
Steak Tartaar
Bavette van rund, met piment, augurk en croutons
Coquille
Spaanse rijst met tomaat, inktvis, limoen en verse kruiden
Zacht Gegaard Kalfswang
Met kikkererwt, rozijn en tomaat
Gamba Pil Pil
Garnalen bereid met knoflook, peper en peterselie
Eendenborstfilet
Geroosterde eend met Manzanilla, sinaasappel en venkel
Cheesecake “San Sebastian”
Tiramisu “a la Ruby Rose”
Dinerbox Vegetarisch
€ 39,50 p.p.
Pan con Tomate & Alioli
3 Soorten Kaas, met Kweepeer, Druifjes
Truffelmanchego, Kloosterkaas & Pecorino
&
Gemarineerde Gordal & Kalamata Olijven
Artisjok met Gorgonzola, Groene Kruiden en Gezouten Citrus
Salade van Cantarellen
Een frisse salade met Cantarellen-champignons, ei, cebolitta, en aardappelkaantjes,
Pimientos de Padron
Met olijfolie en zeezout
Burrata
Ajo Blanco met Gerookte Amandel, Druifjes en Waterkers
Pizzetta Truffel
Een kleine pizza belegd met Cevenne ui en gerookte mozzarella, met een vleugje truffel
Steak Tartaar van Gerookte Knolselderij
Met toppings van Piment, augurk en croutons
Risotto ”Bergamot”
Gemaakt met parmezaanse kaas en creme fraiche
Pompoen
Gepofte pompoen met oude aceto, Pecorino en Amaretti
Bloemkool
Gebakken bloemkool met beurre noisette, Pedro Ximénez, hazelnoot en Mimolet kaas
Cheesecake “San Sebastian”
Tiramisu “a la Ruby Rose”