RR X PALOMA FEESTDAGEN BOX

RR X PALOMA FEESTDAGEN BOX

Haal Ruby Rose in huis deze feestdagen! Krijg ook alvast een voorproefje van ons nieuwe restaurant Paloma (opent januari 2025), deze box bevat een combinatie van de beste gerechten van Ruby Rose en Paloma.

De feestdagen box is om samen van te genieten tijdens de kerstdagen of met Oud & Nieuw. Deze exclusieve Ruby Rose X Paloma box is vanaf 2 personen te bestellen. Met de bijgevoegde instructies zet je in een handomdraai het unieke restaurantgevoel op tafel, bij jou thuis!

De box kan worden besteld voor kerstavond, 1e kerstdag, 2e kerstdag en oudejaarsavond. De box kan uitsluitend afgehaald worden bij Paloma, Mariaplaats 11, Utrecht, tussen 14:00 en 16:30 uur op 24, 26 of 31 december.
Extra leuk: tijdens het ophalen krijg je als een van de eersten een sneak peek van ons nieuwe restaurant Paloma!

Helaas kunnen wij geen rekening houden met allergieën of dieetwensen.

Dinerbox Combi

€ 39,50 p.p.

Pan con Tomate & Alioli

Charcuteria met Picos en Cebollitas
Chorizo iberco, salchichon iberico, Jamon Serrano

Manchego met truffel, kweepeer en walnoot
&
Gemarineerde gordal & kalamata Olijven

Salade Malaguena
Een frisse salade met tonijn, aardappel en een kreeftenmayonaise

Burrata
Ajo Blanco, met gerookte amandel, druiven en waterkers

Pizzetta Sobrasada Chorizo, Rozemarijn en Tomaat

Steak Tartaar
Bavette van rund, met piment, augurk en croutons

Coquille
Spaanse rijst met tomaat, inktvis, limoen en verse kruiden

Zacht Gegaard Kalfswang
Met kikkererwt, rozijn en tomaat

Gamba Pil Pil
Garnalen bereid met knoflook, peper en peterselie

Eendenborstfilet
Geroosterde eend met Manzanilla, sinaasappel en venkel

Cheesecake “San Sebastian”

Tiramisu “a la Ruby Rose”

Dinerbox Vegetarisch

€ 39,50 p.p.

Pan con Tomate & Alioli

3 Soorten Kaas, met Kweepeer, Druifjes
Truffelmanchego, Kloosterkaas & Pecorino
&
Gemarineerde Gordal & Kalamata Olijven

Artisjok met Gorgonzola, Groene Kruiden en Gezouten Citrus

Salade van Cantarellen
Een frisse salade met Cantarellen-champignons, ei, cebolitta, en aardappelkaantjes,

Pimientos de Padron
Met olijfolie en zeezout

Burrata
Ajo Blanco met Gerookte Amandel, Druifjes en Waterkers

Pizzetta Truffel
Een kleine pizza belegd met Cevenne ui en gerookte mozzarella, met een vleugje truffel

Steak Tartaar van Gerookte Knolselderij
Met toppings van Piment, augurk en croutons

Risotto ”Bergamot”
Gemaakt met parmezaanse kaas en creme fraiche

Pompoen
Gepofte pompoen met oude aceto, Pecorino en Amaretti

Bloemkool
Gebakken bloemkool met beurre noisette, Pedro Ximénez, hazelnoot en Mimolet kaas

Cheesecake “San Sebastian”

Tiramisu “a la Ruby Rose”