Plateaus
(17 euro p.p.)
(vanaf 2 personen te bestellen)
Vis
Zeebaars
grapefruit – avocado
Boquerones
Tonijn Puttanesca Kroketjes
Gamba’s
rode peper – limoen
Burrata
pompoen – gerookte amandel
Focaccia
aioli – taggiasche olijf
Risotto
pied de mouton – parmezaan
Pizzetta Formaggi
bleu d’avergne – rode ui
Diverse kazen
Vlees
Steak Tartaar
brioche – mosterdzaad
Spaanse Hammen
Jamon Kroketjes
Runderentrecote Carpaccio
eidooier – truffel
Burrata
pompoen – gerookte amandel
Focaccia
aioli – taggiasche olijf
Risotto
pied de mouton – parmezaan
Pizzetta Formaggi
bleu d’avergne – rode ui Diverse kazen
Vegetarisch
Tortilla Espanola
aioli – paprika
Carpaccio Van Peer
gorgonzola dolce – saffraan
Knolselderij Kroketjes
Groene olijven & gerookte amandelen
Burrata
pompoen – gerookte amandel
Focaccia
aioli – taggiasche olijf
Risotto
pied de mouton – parmezaan
Pizzetta Formaggi
bleu d’avergne – rode ui
Diverse kazen
Gemixt
Steak Tartaar
brioche – mosterdzaad
Zeebaars
grapefruit- avocado
Spaanse Hammen
Jamon Kroketjes
Burrata
pompoen – gerookte amandel
Focaccia
aioli – taggiasche olijf
Risotto
pied de mouton – parmezaan
Pizzetta Formaggi
bleu d’avergne – rode ui
Diverse Kazen
Verrijk je plateau met:
Oesters (per stuk) 3
Oesters (half dozijn) 15
Desembol 3.5
olijfolie
Knolselderij & Truffel Kroketjes (3 stuks) 4
Serranoham Kroketjes (3 stuks) 4
Tonijn Puttanesca Kroketjes (3 stuks) 4
Krokante Kip 6.5
harissa – granaatappel
Gamba’s (3 stuks) 6.5
rode peper – limoen
Zoet
Tiramisu 6
mascarpone – amaretto – cacao
Stracciatella Cheesecake (vegan) 6.5
vijg – cassis
Wij kunnen uiteraard rekening houden met allergieën of dieetwensen. Geef dit aan bij de bediening.

