Op 27, 28 en 30 mei transformeert Ruby Rose naar een Franse bistro!
Wegens een verbouwing serveren we een iets ander menu dan je van ons gewend bent.
Je geniet van Franse smaaksensaties en kunt de hele avond blijven tafelen.
Bon Appétit!
Het menu
Oesters
Creuse 3.5
Gillardeau 5.5
Delicatessen
Escargots (6 stuks) 9
knoflook – beurre blanc – groene kruiden – stokbrood
Oeuf mayonnaise & Oscietra kaviaar (4 stuks) 15
Gravad Lax 8
gemarineerde zalm – mierikswortel – appel
Flammkuchen 9
witte ui – Pierre Robert – crème fraîche – morilles – peterselie
Champignons Dordogne 8
gefrituurde peterselie – knoflook – kruidenmayonaise
Voor
Klassieke Franse uiensoep 9
Gruyère – stokbrood
Witte Asperge Rillette 8
asperges – vinaigrette – melba toast
Steak Tartare 10
bieslook – cornichon – croutons
Bouillabaisse de Marseille 18
vis – schelpen – garnalen – krab – melba toast – rouille
Hoofd
Côte de boeuf 48 (per 2 personen)
Béarnaise – knoflook jus – tuinkers
Asperges à la Flamande 20
ei – hollandaise – boter – groene kruiden
Kabeljauwrug 19
Bretonse vissaus – mosselen
Entrecôte 21
Beurre Maître d’Hôtel – sjalot – coeur de laitue
Voor erbij
Mousseline au Truffes 9
Frites 7
mosterdmayo – tuinkers
Kriel in Beurre Monté 7
peterselie – fleur de sel
Franse salade 6
coeur de laitue – tomaat – kruiden – French dressing
Desserts
Omelette Sibérienne ‘Ruby’ 16 p.p.
vanille ijs – meringue – chocolade
Pavlova 9
aardbeien jam – pistache ijs – lambada aardbei
Madeleines 7
vanille crème
Franse kazen (4 stuks) 13
kweepeer – vijgenbrood